2658  89  13

Je to už 7 let co jsem poprvé v praxi potkal sociální dynamiku a jednotlivé prvky mužské integrity. Upřímně, raději bych řešil další expanze, investice a všemožná lákadla, která by zde frčela více. Jenže tak můj život nefunguje - téma mužské integrity byl palčivý problém, který jsem potřeboval sám pro sebe vyřešit. A nyní se blížím k určitému nedosažitelnému "konci".

Ony první 4 roky = značně nelehká praxe. Od roku 2020 ležím v každodenním vytváření dedikovaného kurzu v tomto směru. Vznikají lekce, za které mě majoritní většina nepřipravené populace (muži, ženy, společnost) rozhodně nepochválí. Lekce silně narušují argumenty do kterých jsme v životech ve svých hlavách investovali příliš a také pro tyto argumenty často obětovali příliš. Jednu takovou lekci (její 1/2) zveřejňuji dnes na YouTube.

Před sebou máme nyní v kurzu mužské integrity 65+ lekcí a 65+ videokomentářů v mnoha tématických sériích ... nejsou to lekce o likvidaci stresu, biohackingu či longevity, investicích či pracovní efektivitě ... jsou to lekce, které popisují na plná ústa celou řadu sociálních konvencí, podle kterých jako muži či ženy fungujeme. Vzorců o kterých jsi s velkou pravděpodobností nikdy neslyšel. Vzorců, které mohou za celou řadu svízelných situací v kterých se můžeš nacházet. Tato jedna lekce je polovinou jedné z oněch 65+ další. Z určitého pohledu sumarizuje body, které by měl znát tvůj syn v době, kdy se blíží jeho plnoletost. Nehledej v nich soudy jednoho či druhého pohlaví, to co je dobré či špatné ... zamysli se nad tím, zda plně chápeš dynamiku za jednotlivými body. To je tvojí praxí pro dnešní den.

Pokud se neorientuješ v pojmech, které uslyšíš, zvaž investici do celého kurzu, případně mrkni na jeho hodnocení na metalearning.cz/hodnoceni od ostatních mužů.

Drž se a měj se krásně. Honza

-----

Pár doplňujících odkazů jako vždy níže:

Plná lekce je zde: https://metalearning.cz/playground/lesson/MnSznRP

https://metalearning.cz/sebevedomi - Online kurz Sebevědomí & Mužská integrita (tématicky je tento díl z tohoto kurzu)

https://metalearning.cz/uzkost - Online kurz Panika & Úzkost

https://metalearning.cz/investice - Online kurz Investice & Pasivní příjem

https://metalearning.cz/sebevzdelani-a-produktivita - Online kurz Produktivita & rychloučení

https://metalearning.cz/biohacking - Online kurz Biohacking & Longevity

https://metalearning.cz/hodnoceni - Názory na kurzy

https://metalearning.cz/konzultace - Individuální vedení

https://prectime.cz - Anglicky, německy či španělsky za 3 měsíce, online.

https://instagram.com/janhovad/ - Můj instagram

Komunitní sekce: https://www.youtube.com/channel/UCb0n4wXxHMme2hTmrXcvvbg/join