16108  132  18

Ano ano, dnes budu pro mnoho diváků ten misogynní patriarchální a rozhodně frustrovaný bastard, který ví prd. Má za sebou 11 let dlouhodobých sériově monogamních vztahů a nekouká na Disney pohádky. Popisuje kód Matrixu tzv. na plnou hubu a vkládá do toho cca 4 roky studia z mnoha zdrojů. Od ledna 2022 máme vše v podobě online kurzu venku a mnoho z vás je již na cestě skrz. Ať už jsi beta, afc, hodňák nebo orňák ... drž se, zvládneš to, držím palce! Nejsi na to sám, cesta od A do Z je připravená v podobě lekcí a praxí na každý den.

Dnešní lekce není rozhodně určená pro ženy, ale pro desítky mých klientů s kterými tuto oblast řeším. Pomůže mi nevysvětlovat základy, ale stavět hlubší diskuze na stabilních a esenciálních pojmech. Lekce je pro ty, kteří doma neměli integrovaného chlapa, který by je zasvětil do tajů hledání své identity a integrity. Dnešní lekce je tu pro tvé zamyšlení, což je zároveň tvá dnešní praxe. Pokud víš o někom, koho v nějakém pojmu poznáváš, video mu můžeš přeposlat a trochu ho osvítit.

Lekce tématicky patří do kurzu Sebevědomí & Cesta muže a popisuje slovník pojmů ze série Sociální dynamiky vztahů (hrubě 36. den a dále). Pokud se tě problém týká tak to velmi intenzivně poznáš. V takovém případě doporučuji projít skrze více než 50+ animovaných lekcí + videokomentářů v kurzu a místo extrémů najít postupně balanc ve všech popsaných oblastech. Nebo postupně během roku udělat těchto kroků více a posunout svůj život na novou kolej - lekcí je aktuálně online 320+ a ke každé animované i 320+ videokomentářů.

Užívej života, Honza, metalearning.cz

edit: Vážení, odkazy na různé Dark Triad Traits autory či "Man Go Their Own Way - MGTOW" hnutí budou okamžitě mazány z komentářů. Toto video nemá s MGTOW/Dark Traits nic společného.
--


Pokud jsi zde nový, tak názory na kurzy najdeš zde: https://metalearning.cz/hodnoceni

https://metalearning.cz/sebevedomi - Online kurz Sebevědomí & Cesta muže (tato lekce pochází z tohoto kurzu)

https://metalearning.cz/uzkost - Online kurz Panika & Úzkost

https://metalearning.cz/investice - Online kurz Investice & Pasivní příjem

https://metalearning.cz/sebevzdelani-a-produktivita - Online kurz Produktivita & rychloučení

https://metalearning.cz/biohacking - Online kurz Biohacking & zdraví

https://metalearning.cz/konzultace - Individuální vedení

https://prectime.cz - Anglicky, německy či španělsky za 3 měsíce, online.

https://instagram.com/janhovad/ - Můj instagram

Komunitní sekce: https://www.youtube.com/channel/UCb0n4wXxHMme2hTmrXcvvbg/join

[top zdroje pro tento díl: všichni autoři z Manosphere, 21 Convention, Rollo Tomassi a jeho 1200 stran analýz, Donovan, Cooper, Strauss, Mystery, Glover, Moore, Ryan ... mnoho mnoho chlapů]