3236  95  8

Tato lekce pochází ze 3. série kurzu Sebevědomí & Cesta muže (cca 24. den). První se věnovala evoluci vývoje lidstva / vztahů / vazeb, druhá syndromu hodno-klukovství a tato třetí hodnotám, rolím, identitě, skupinovým vztahům a mnoha dalším hlubším pojmům na kterou navazují série další. Budu se snažit z každé série (to je dávka cca 10 lekcí v kurzu) postupně zde na YouTube zveřejňovat 1 lekci jako ochutnávku. Pro videokomentář mrkni přímo do kurzu - je tam free. Omlouvám se za občasný lehký větřík ve video-komentáři - záhadně se odpojil externí mikrofon :-)

Dnes na téma "Co to znamená být dobrý v tom být mužem?" Uhneme od klasické a časté verze být dobrý muž, dobrý občan nebo hodný kluk. V tom velmi niterném ohledu je to návrat k základním 4 přednostem, které jsou součástí naší mužské integrity, kterou rozvíjíme v celém kurzu do sebemenších detailů. Toto je tedy jen jedna malá, ale důležitá část.

Lekce před touto lekcí definuje perimetr, skupinu a její identitu. Lekce po této lekci ukazuje jakým způsobem ony 4 přednosti využít v době, kdy je náš perimetr ohromný a zabezpečený. K tomu všemu postupně přihodíme i pár lopat Jungovských archetypů modifikovaných o detailní popis polarit. Protože tyto 4 přednosti rozhodně k vyvážené mužské integritě samy o sobě nestačí. (jen pro info a představu návaznosti ... )

Přeji hodně zdaru v dnešní lekci.
Užívej života, Honza, metalearning.cz

[top zdroje pro tento díl, díky pánové: Emerson, Stoikové (především Plato, Aristoteles, Socrates), Jack Donovan, Tomassi, Carl Jung, Robert Moore]

Pár odkazů jako vždy níže:

Celá lekce s video-komentářem zde: https://metalearning.cz/playground/lesson/Mn4Virt

https://metalearning.cz/sebevedomi - Online kurz Sebevědomí & Cesta muže (v předprodeji, tato lekce pochází z tohoto kurzu)

https://metalearning.cz/uzkost - Online kurz Panika & Úzkost

https://metalearning.cz/investice - Online kurz Investice & Pasivní příjem

https://metalearning.cz/sebevzdelani-a-produktivita - Online kurz Produktivita & rychloučení

https://metalearning.cz/biohacking - Online kurz Biohacking & zdraví

https://metalearning.cz/hodnoceni - Názory na kurzy

https://metalearning.cz/konzultace - Individuální vedení

https://prectime.cz - Anglicky, německy či španělsky za 3 měsíce, online.

https://instagram.com/janhovad/ - Můj instagram

Komunitní sekce: https://www.youtube.com/channel/UCb0n4wXxHMme2hTmrXcvvbg/join